my golden mind | welcome

02 července


Zdravím blogerský svět! Přijde mi to jako šílená nostalgie psát první článek na svůj nový blog, ale zároveň je to něco zcela jiného a nového. 

Nejsem v blogovém světě poprvé, už jsem měla nějaké ty osobní blogy, zde i na jiných doménách, ale vězte, že to nebylo něco, na co bych byla úplně pyšná. Nejde o to, že bych psala úplné blbosti nebo postovala všelijaké trapné příspěvky, to ne. Spíš jsem psala o tom, o čem píší ostatní. Jak ovce. Nákupy, laky na nehty, oblečení ... dobře, ty fotky a ta úprava byla občas šílená.

Ale člověk dospěje. Mění se mu život. Ze dne na den. A tak jsem tu. Já, zcela jiná, s čistým štítem a čekám co mi tento blog přinese. Možná úspěch, možná vystřízlivění. Toť otázka. Každopádně bych chtěla prostě psát. Moje mysl je občas nezastavitelná, jsem dost trvdohlavá, upřímná, ale taky milá a pozorná. No zkrátka, to jsem já. A budu to i já, kdo tu bude publikovat někdy dobré a někdy špatné příspěvky, ale to záleží na člověku, komu se co zlíbí. Budu se zaměřovat na články k zamyšlení, občas se tu ale takové vyskytne nějaká ta oblíbená kosmetika na doporučení, knížky nebo prostě random články, protože ráda píšu. Jo a taky mě baví fotit, takže pokud bude možnost, určitě nějaké posty s fotkami z výletů budou.

Tak mi přejte sílu a já doufám, že Vás třeba časem začnu bavit a budete zde kontrolovat nové příspěvky. 

Mějte se krásně, 
vaše Peťula ♥

PS: Tématicky fotka zlatého deště z mé galerie :)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj, zdravím. Vítám tě v našem blogerském světě, doufám, že se ti bude dařit 😁👍

    www.clararutkovska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na tom s novým blogem a starými zkušenostmi s blogováním dost podobně :) Přeji hodně štěstí a těším se na fotky a doporučení!
    lifeandtravel.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive