Co mám ráda na rodinných oslavách a co jsem dostala k svátku?

19 srpna

Jelikož jsem měla 17. srpna svátek a hrozně ráda sleduji, co třeba dostanou ostatní blogerky k jmeninám či narozeninám, tak mě napadlo taky něco takového přidat. Nechtěla jsem vám jen tak stroze předhodit, co jsem dostala, tak jsem se rozhodla napsat něco málo o tom, proč mám ráda oslavy s rodinou. 

Naše rodina není zas až tak velká, ale téměř každý měsíc máme co slavit. Narozeniny či jmeniny. A že my oslavy milujeme. Vždy se sejdeme hezky pohromadě, třeba tak 12 lidí a hezky se bavíme. Jíme, pijeme a smějeme se. Mám ráda oslavy s rodinou, tady je pár důvodů, proč jsou rodinné oslavy super:

Nemusíte se nijak předvádět, protože vás rodina zná a klidně se můžete do nekonečna ztrapňovat a kecat blbosti. Oni to vezmou v pohodě, jste přece rodina.

Vždy najdete téma k povídání. Víte co zajímá ostatní a nestane se tak, že nastane ticho. Vždy se je o čem bavit, probírat co ostatní zažili a každého to zajímá.

Můžete hodovat a pít jak je libo. Nehrozí, že se ztrapníte třeba před svým objevem, nemusíte se hlídat, kolik jste měli dortíků a chlebíčků. Rodina ví, že jste jedlíci, tak proč si nevzít, od toho to všechno je.

Navrátíte se do děství a minulosti. Jelikož rodina pravděpodobně prožila dětství s Vámi, tak si proberete co jste vyváděli a oni Vám poví, jak to bylo u nich. Pořádně se zasmějete, zážitků a vzpomínek není nikdy dost.

Rodinné oslavy jsou prostě super. My se vždy bavíme klidně do noci. Občas i hrajeme hry, ale nejdůležitější je, že si užíváme přítomnost těch druhých. Rodina je jen jedna a musíme si jí vážit ♥

A tady už jsou dárečky, co jsem dostala od rodiny. Kromě obálek s penězi jsem dostala nějaké hmotné dárky a určitě Vás zajímá, co jsem dostala, tak se na to pojďme podívat:

Zmínila jsem se, že miluji chryzantémy, takže mi je hned koupila mamka a obě babičky. Jsou to prostě nádherné květiny ♥

Tenhle hrnek jsem viděla v Albi a hrozně se mi líbil, protože se hodí tématicky k mému studiu. Mamka mi ho nakonec koupila, nevěděla jsem o tom, ale měla jsem tušení. Je hrozně super ♥

Tuhle krásnou kočičku v podobě zvonku jsem dostala o babičky na památku. A náramky jsou opět od mamky, vybírala jsem si je sama.

Dále, opět od mamky, jsem dostala pěnu do koupele a krém na ruce od Avonu. Oboje krásné voní a určitě to hezky využiji.

Jelikož pustupně přecházím na rostlinou kosmetiku, tak jsem si vybrala několik věcí od Yves Rocher. Mám tuhle značku hrozně ráda, vše krásně voní a mám velkou radost, vždy když si něco od YR koupím nebo dostanu. O všech produktech, co mám od Yves Rocher plánuji i samostatný článek, pokud bude zájem. Jinak komestiku mi opět dala mamka.

Dále jsem dostala, jak už jsem psala, peníze. Za ty jsem si objednala mix.it, který určitě brzy dorazí a pak jsem si koupila nějaké drobnosti. Za všechny dárky moc děkuji a hrozně si jich vážím ♥

A jak slavíte svátek či narozeniny vy? Jaký máte názor na rodinné oslavy?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

46 komentářů

  1. That’s cool post!
    Can you follow me? I follow you :)

    Have a nice day!
    murasakiiroanu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. niekedy som, ako správny teenager, rodinné oslavy nemala rada... ale vyrástla som, šla som študovať inam a doma netrávim veľa času, čo ma mrzí a tak mi tie oslavy nesmierne chýbajú a vždy sa na ne strašne teším! :).
    inak, krásny balíček super kozmetiky! a, samozrejme, dodatočne všetko najlepšie! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja narodeniny slavím väčšinou s mojou najlepšou kamarátkou. Je to ako rodina takže sa tiež nemusím báť nejakého trapasu. :´D Aj ja mám rada rodinné oslavy. Hlavne ich atmosféru že sme všetci zasa pohromade. :) Krásny článok. ;)

    www.annslifea.blogspot.sk <3

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsi super věci :)
    Hlavně ten hrnek :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten hrnek je super! Jinak ta kosmetika od Yves Rocher by mi také udělala radost :)
    Já slavím narozeniny a svátek většinou jen s rodiči a bratrem, občas i s babičkou. Vždy si přiťukneme, sníme dort a jdeme si každý po svém, naše rodina na takovéto oslavy prostě není...

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to chápu, znám spoustu rodin, co to moc neslaví :) Ale i tak je to hezké, že strávíte čas spolu :)

      Vymazat
  6. Ten hrneček je skvělý!:D Chryzantémy též, miluji kytky! V bytě musím mít vždy nějaké ve váze :) Též mě zajímá článek o kosmetice Yves Rocher :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, jsou krásné :) Tak jo, určitě nějaký sepíšu :)

      Vymazat
  7. Já to mám s rodinými oslavami přesně naopak, vůbec je nemám ráda a když vyloženě nemusím, tak se jich neúčastním :) Moc se mi líbí hrneček, takový bych taky brala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, každý to má jinak :) To jo, je krásný :)

      Vymazat
  8. Hezký článek a hezké dárky. Kosmetiku od Yves Rocher mám ráda

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  9. Yves Rocher mám moc ráda, líbí se mi filozofie té značky:)
    Měj se krásně,
    Tina
    https://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Dodatočne všetko najlepšie k meninám ! ♥ ja som ich oslavovala už dávno, 29. júna :) tiež mám rada rodinné oslavy. Môžem byť sama sebou a prepchávať sa koľko chcem :D

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  11. Tak dodatečně vše nej :) Naše rodina také miluje oslavy a také jich máme dost...ono, někdy mě to tak jako až nebaví, ale když přijde na věc, oslavy jsou fajn :) Jinak s tebou musím tedy naprosto souhlasit...také tyto věci mám na oslavách ráda :) A ty dárečky jsou všechny strašně fajn a pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dostala jsi super věci:) jinak článek o YR by byl bezva;)
    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelé darčeky. A rodinné oslavy milujem. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super dárky jsi dostala :) Já mám oslavy ráda, protože nemáme zase tak velkou rodinu, ale někdy mě to vyzvídání od všech leze na nervy :D

    OdpovědětVymazat
  15. Také miluju rodinné oslavy! :) A dostala jsi moc hezké dárečky. Nejvíce se mi líbí ta kočička O:)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  16. Hrneček nutně potřebuji! :D Mám ráda rodinné oslavy, napijem se, opijem se a přežereme a všichni jsme spokojení, tudíž hádky jdou stranou :D u nás je stres pouze na jediný svátek v roce - Vánoce :D lovíme kapry po zahradě, do škopku děláme bramborovej salát..uff :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý! :D Přesně tak to chodí u nás :D Naštěstí my ve stresu nejsme ani na Vánoce, to jen teta :D Ale chápu to :D

      Vymazat
  17. Já rodinné oslavy ráda teda mám :D vidím totiž u přítele doma, že to tak vůbec nemají a díky tomu si pak vážím toho, že se naše rodina takhle schází a je pospolu <3
    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
  18. Krásne darčeky, ja na oslavách milujem hlavne to jedlo a to, že je rodina pokope. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  19. Já na rodinných oslavách mám ráda tu uvolněnost, může být v teplákách (když jsem třeba se smrtelnou rýmičkou :D) ale můžeme se i vyšňuřit... Ale nejvíc sranda je hrát stolovky, to se zabavíme na celý odpoledne a nic víc k tomu není potřeba ... :)

    OdpovědětVymazat
  20. To je pravda rodina je len jedna :), ja mam rodinne oslavy tiez celkom rada, ale stacia mi raz za cas :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne fotky. Rodinné oslavy mám rada, ale nie moc často :D Stačí naozaj len párkrát do roka.
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  22. Krásne fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Rodinný oslavy mi nevadí, ale když se hodně pije, tak se i hodně mluví.. A občas to nedopadá dobře.
    Ten hrníček je naprosto úžasnej
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive