Hydratační řada od Yves Rocher | Recenze

19 listopadu

Mám tu pro Vás první kosmetický článek na tomto blogu a doufám, že nebude poslední. Je to už delší dobu, co jsem se zamilovala do kosmetiky Yves Rocher. Líbí se mi hlavně filozofie této značky a rostlinné složení. Používám od nich hodně produktů, hlavně tedy z péče o pleť. Zde jsem si pro vás připravila recenzi na hydratační řadu z péče o pleť. Mám doma celkem tři produkty - micelární vodu, hydratační gel na den a noc a čistící gel.

Upřímně nejsem profík v hodnocení kosmetiky, takže to berte s rezervou. Asi vám nepopíšu všechny účinky, tak jak by to mělo být. Ale najdete zde můj upřímný názor na tuto řadu a co mě na ní zaujalo, tak jdeme na to!

Hydratační micelární voda Hydra Végétal
Jako první tu mám micelární vodu z této řady. Obsahuje složky rostlinného původu, konkrétně: javorový cukr, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu. Pravidelně ji používám na odličování a čištění pleti ráno a večer. Jelikož používám málo líčidel, tak s odlíčením problém nemám. Voda je šetrná, neštípe a jemně odlíčí. Pleť je po jejím použití hebká na dotek a připravená na další další péči. Dalším plusem je hydratace, pokožka je díky ní osvěžená.

Micelární voda stojí 319 Kč za 400 ml balení.

Hydratační gel na den a noc Hydra Végétal
Další tu mám hydratační gel, který má stejné použití jako klasický krém na pleť, jen je tedy ve formě gelu. Opět obsahuje rostlinné složky: míza z javoru, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu. Já gel používám každý večer po odlíčení a nechávám si tak pokožku hydratovat přes noc. Dobře se roztírá a hezky se vstřebává. Na pleti je opravdu příjemný, lehký a svěží. Neucpává póry a pěkně pokožku hydratuje.

Hydratační gel stojí 399 Kč za 50 ml balení.

Čistící gel Hydra Végétal
Poslední z této řady tu mám čistící gel. Obsahuje mízu z javoru a vodu z bio vilínu. Gel nanáším na pleť a jemně masíruji, poté opláchnu vodou. Na pokožce je moc příjemný. Hezky čistí do hloubky a pleť je po něm jemná a svěží. Opět dobře hydratuje a pokožka po jeho použití není suchá.

Čístící gel stojí 239 Kč za 125 ml balení.

Abych to shrnula, tak mi celá hydratační řada moc vyhovuje a budu ji používat i nadále. Doma i na kolejích máme tvrdou vodu, takže se mi hydratace pokožky touto formou opravdu hodí. Cena výrobků je podle mě adekvátní, na eshopu pořídíte výrobky levněji, ale i v obchodě probíhá každou chvíli nějaké akce. Já třeba micelárku a čistící gel pořídila v akci 1+1. A Hydratační gel mě stál v jedné akci jen 199 Kč, což jsou podle mě super ceny. Výrobky splňují to co slibují, za mě palec nahoru!

A co Vy, zkoušeli jste hydratační řadu? Máte rádi výrobky od Yves Rocher?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Yves Rocher mám taky moc ráda. Líbí se mi jejich obaly, produkty, vůně :) Na tuto řadu už jsem koukala a asi budu muset zase zavítat a něco koupit. Teď tam mají pěkné limitované edice na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. YR mám moc ráda. Konkrétně tuhle řadu jsem teda nezkousela, ale myslím, že až na ten poslední gel by mohla být fajn

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Od téhle značky jsem měla jednou krém a byl super, ale mám své oblíbené značky. Každopádně se mi líbí ten hydratační gel. A máš to fakt pěkně nafocené, moc se mi to líbí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla výrobky strašně ráda, ale bohužel mi moc nepomohly a po jednom sprchovém gelu jsem se dokonce osypala :( Takže jsem od této značky odešla. Jediné co ještě musím dopotřebovat je odličovák s chrpou :) Ten mi naopak celkem vyhovuje. Moc pěkně nafocená recenze!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O této značce slyším poprvé, ale vypadá zajímavě :) Moc hezké fotky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. YR mám také moc ráda :) Pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam IR moc rada, takze tohle by mi urcite taky vyhovovalo :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  8. Yves Rocher sa mi veľmi páči, mám rada najmä ich antiperspiranty :) Túto radu som ešte neskúšala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, já zase nekoukala po antiperspirantech, tak mrknu :)

      Vymazat
  9. Hydratační řadu mám moc ráda, hlavně ten gel. Do budoucna bych si ráda pořídila krém na obličej. Ještě jsem z této řady zkoušela peeling a ten je taky fajn, krásně pleť rozzáří.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive