Oblíbenci za rok 2017

14 ledna

Jelikož rok 2017 pro mě byl dost náročný a ne zrovna moc povedený, tak jsem se rozhodla, že nějaké shrnutí psát nebudu. Ale věcí jsem si oblíbila spousta, tak proč Vám je všechny nepředstavit a neukázat. Třeba pro inspiraci nebo jen tak.

Kosmetika
Jelikoži i já mám ráda kosmetiku, tak tu mám pár produktů, které jsem si za rok 2017 oblíbila. Nejsem úplně kosmetický fanatik, ale ráda si sem tam něco koupím. Obecně jsem si moc oblíbila kosmetiku Yves Rocher, které jsem propadla během léta. Z pečující kosmetiky jsem si oblíbila micelární vodu Hydrá Végétal. Co se týče vlasů, tak jsem si zamilovala šampon na mastné vlasy s kopřivou, pro který jsem původně poprvé šla do Yves Rocher a pak se to nějak zvrtlo a používám od nich skoro vše. (:D) Z dekorativní kosmetiky nesmím opomenout řasenku Sexy Pulp, která dělá skvělé řasy a není potřeba ani moc vrstev. 

Parfém
Parfém nebo toaletní vodu používám denně, takže tuto kolonku nesmím opomenout. Už dlouho mám ráda vůně od Avonu, dělají jich spoustu na různé příležitosti. Já mám nejraději Parisian Chic, je to taková jemnější vůně, na ty těžké moc nejsem. Skvělá je taky Cherish od Avonu a v létě jsem používala limitovanou vůni Collection Ete od Yves Rocher.

Seriál
Seriálů sleduji velkou řadu a spoustu z nich už i pár let. Takže jsem dlouho přemýšlela jaký vybrat, ale rozhodla jsem se pro seriál, který je ještě celkem nový a opravdu jsem si ho minulý rok oblíbila. Je jím Riverdale, což je zároveň i městečko, kde se odehrává spousta opravdu zajímavých a zvláštních událostí. Seriál má skvělé herecké obsazení a je opravdu napínavý. Pokud jste sledovali například Pretty Little Liars, tak si určitě přijedete na své. Jinak nějaký ten článek na mé oblíbené seriály plánuji protože jich je fakt hodně.

Film
Jelikož sleduji spíše ty seriály a moc nových filmů jsem za rok 2017 neviděla, tak jsem volila podle toho, na čem jsem byla v kině. A kupodivu vyhrál film, na které jsem byla na konci prosince. Je to Pitch Perfect 3, v češtině Ladíme 3. Tento film je pokračování předešlých dvou, které mám hrozně ráda, takže jsem byla nadšená i ze trojky. Je to o skupině děvčat, co zpívají akapela. Vážně mě to baví, kdo má rád hudební filmy, bude se mu to líbit. Je to vtipné, skvěle herecky obsazené a prostě úžasně prozpívané od začátku až do konce!

Kniha
Moc knih jsem v roce 2017 nepřečetla, což mě celekm mrzí. Ale škola prostě byla přednější. Co si nejvíc pamatuji za knihu, kterou jsem četla byla Dívka ve vlaku. Je to skvělá knížka, moc napínavá a hrozně dobře psaná. Mám ráda přesně tyhle typy knih, tajemné a napínavé, doporučuji!

Hudba
Jsem velký milovník hudby a v roce 2017 vydala nové album moje milovaná Demi Lovato, takže jsem měla jasno! Album Tell me you love me je prostě dokonalost, co si budeme povídat.  Dále jsem nesutále ujížděla na albu Little Mix - Glory Days, které sice vyšlo předloni, ale já to album mám hrozně ráda a poslouchám ho pořád! 

Místo
Moc míst jsem loni nenavštívila, zejména kvůli škole, protože prvák byl pro mě opravdu náročný. Ale vybrala jsem nakonec Stezku korunami stromů v Krkonoších, nikdy jsem na podobné "atrakci" nebyla a moc se mi tam líbilo. Za rok 2017 jsem taky párkrát navštívila výstaviště v Lysé nad Labem, kam se moc ráda vracím, pokud tam je výstava kytek - to je ráj, protože je hrozně ráda fotím!

Samozřejmě nakonec nesmím opomenout, že v roce 2017 jsem si založila tento blog. Už dlouho jsem něco takového chtěla udělat, ale neměla jsem odvahu, až na neustálý tlak kamarádky jsem si blog konečně založila a jsem za tom moc ráda. Hrozně bych Vám chtěla poděkovat za veškerou přízeň v podobně návštěvy, komentáře nebo odběru. Moc si toho vážím. Doufám, že Vás budu bavit i nadále.

A jaké jsou vaše oblíbené věci za rok 2017?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

23 komentářů

  1. Mým parfémem pro rok 2017 je určitě ikonická Chloé Chloé. Taky jsem si v tomto roce hodně oblíbila paletky od Too Faced a už si bez nich teď nedokážu představit život. Knihu Dívka ve vlaku jsem také četla a vážně se mi líbila :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, taky bych z této kosmetiky něco ráda vyzkoušela :)

      Vymazat
  2. Kosmetiku od YR bych chtěla prozkoumat víc, zatím jsem od ní měla jen krém na ruce a sprcháč, oba produkty byly skvělý, ale teď pokaždé, když vkročím do obchodu, tak se vlastně nemůžu rozhodnout, co bych chtěla vyzkoušet, a tak odcházím bez ničeho :( Na film Ladíme 3 se moc těším, jedničku i dvojku mám ráda :) Demi Lovato mám moc ráda a její nové CD se jí moc povedlo ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, mají toho spoustu, občas je i pro mě těžké si něco vybrat :) Jo Ladíme je super, to jsem ráda, že máš taky ráda Demi :)

      Vymazat
  3. Seriál a film neznám, ale u kosmetiky a parfému se podívám a třeba najdu nějakou inspiraci a něco vyzkouším. Pěkné shrnutí a ať se ti s blogem daří i v tomto roce :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Stezky korunami stromů jsou moc hezké atrakce. Riverdale jsem si oblíbila díky první sérii, ale teď už to jde trochu do kytek, doufám, že se to zlepší, jelikož se mi líbí atmosféra seriálu a ty barvy, ale je tam hodně věcí na zlepšování. Album od Demi mě bohužel spíš zklamalo, ne, že by bylo špatné, ale moc písniček z něj jsem si neoblíbila, výjimkou je song Cry Baby. Já si za rok 2017 oblíbila spoustu alb, ale z tvého vkusu si myslím, že by se ti mohlo líbit album Rainbow od Keshy, jedno z nejlepších alb minulého roku dle mého názoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za super komentář! Musím říct, že jsem taky čekala trochu víc od toho alba, ale i tak se mi hrozně líbilo :) Jo Keshu jsem dřív hodně poslouchala, teď už tolik ne, díky za tip :)

      Vymazat
  5. AHojky Peti, úplně chápu, že není čas na čtení. Já co založila blog se ke knížce dostanu jen vyjímečně :-) Taky jsem zakládala v minulém roce a jsem za to moc ráda, byl to úžasný nápad, pořád mě jeho tvorba naplňuje. Jsem ráda, že mám možnost sledovat pár úžasných žen, které mají možnost dělat co je baví! Děkuju za komenty na blogu, ale mám problém s nastavením tak se mi nezobrazují komentáře, takže mám co dělat abych je vyhledala a druhý bonus - nejde na ně odpovídat. Co jsem tam provedla to nevím :-D Každopádně přeji krásný den a snad se uvidíme u dalšího článku ;-) Pa Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, díky za krásný komentář! ♥ Jéj, to je škoda, snad brzy přijde na to, co s tím je, držím palce :) Děkuji, i tobě krásný den :)

      Vymazat
  6. Ladíme 3 som nezniesla pozerať dlhšie ako 5 minút, prišlo mi to už príliš silené a aj 2jka mi prišla už o niečo odlišnejšia ako prvý film. Ale Riverdale! Yaaas! Hoci ma to už nedrží tak veľmi ako prvá séria, teraz, keď je viac deju aj pri serpentoch ma to baví :D
    VeJa
    https://veja-the-writer.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že ty filmy jsou šílené, ale mě baví :) to je fakt, Riverdale je super :D

      Vymazat
  7. Oblíbence za rok mám ráda, moc mě nebaví číst tyhle články každý měsíc, ale takhle jednou za delší dobu, mi to přijde fajn.
    Kosmetiku Yver Rocher mám také celkem ráda. Hrozně se mi líbí obaly jejich produktů. V roce 2017 jsem si stejně jako ty oblíbila právě řasenku Sexy Pulp., která je fakt skvělá.
    Co se parfému týče, tak už asi dva roky používám jeden a ten samý od značky The Body Shop s vůní růžového grepu. Nemohu si ho vynachválit, jelikož také moc nejsem na těžké vůně.
    O seriálu Riverdale mluví snad všichni, ale mě se to nějak nedotklo. Tak já nevím, asi bych si měla fakt udělat čas na první díl a dát tomu šanci!
    U nás v kině tenhle film bohužel nebyl, tak čekám, až si ho budu moct někde stáhnout nebo tak, protože jsem se naprosto zamilovala do předchozích dvou dílů.
    Já jsem toho v minulém roce přečetla celkem dost, i když samozřejmě ne na úkor školy, si myslím. A mohu doporučit Možná jednou od Coleen Hooverové nebo Ta přede mnou od J. P. Delaney.
    Já si u nejoblíbenějšího místa vybavím Citadellu v Budapešti, celá dovolená s kamarádkami tam byla totiž neskutečná, a potom Pravčickou bránu tady u nás v ČR, kde jsem byla mezi svátkama s přítelem. A to bylo také něco. Pro mě obrovský zážitek, protože jsem tam byla poprvé v životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, na parfém moc ráda mrknu, díky za tip :) Taky čekám až se budu moct mrknout na Ladíme 3 znovu :D Moc díky za krásný komentář! ♥

      Vymazat
  8. Možno si pomyslíš, že žijem v praveku ale skoro nič som z toho nepoznala :D Kozmetiku Yves Rocher síce poznám ale ešte som ju neskúšala a to isté platí aj o knihe Dívka vo vlaku. Veľmi sa mi páči tvoj blog a prajem veľa šťastia v novom roku nielen na blogu :)
    Krásny článok!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, to si nemyslím :D Tak každý je úplně jiný a zajímá se o něco jiného :) Děkuji moc, tobě taky přeji štěstí :)

      Vymazat
  9. Já si z kosmetiky oblíbila olejíčky od Saloosu a vlasovou kosmetiku Milva O:) Moc hezké shrnutí! Na Pitch Perfect musím jít, předešlé dva díly zbožňuju.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíčky si chválí babička, taky bych je chtěla někdy vyzkoušet :) Děkuji, to jo taky mě Ladíme moc baví :)

      Vymazat
  10. YR ma skvelé produkty, špirálku milujem a teraz ju stále používam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám zásadně veškerou přírodní kosmetiku bez ropy, teď jsem si oblíbila Manufakturu a ještě jsem ji ani celou nevyzkoušela, mám ráda jejich mýdla, krémy, vonné oleje. Taky používám kosmetiku od Yvesu, ale tam mi třeba přestali vyrábět šampon na vlasy, co mi maximálně vyhovoval. Jinak bez parfému zásadně neodcházím z domova :-) a střídám letní a zimní vůně.

    OdpovědětVymazat
  12. Cestička korunami stromov to by som chcela vidieť. Na Slovensku máme tiež jednu, ale ešte som tam nebola. A tá riasenka Sexy Pulp Up je fakt jedna z najlepších. Túto a ešte Maybelline Lash Sensational striedam podľa ceny a používam dookola. Fakt nič nespraví tak objemné riasy ako tieto dve riasenky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive