Originální doplňky do bytu

21 února

Vždy mě moc bavilo si různě vylepšovat interiér svého pokoje. Sice nemám takové možnosti, ale pokud doma nějak zasahujeme do vzhledu místností, tak se na tom vždy podílím. Hodně mě baví vybírat různé obrazy, vázy, prostě vše co dělá domov domovem.

V dnešním článku bych Vám chtěla představit společnost Pixers. Jedná se o firmu, která nabízí tapety, obrazy, nálepky a mnoho dalšího. Jejich sortiment je opravdu rozsáhlý, že jsem se nestačila divit. Můžete použít i filtry a volit doplňky třeba podle téma nebo barvy. Jejich stránky jsou opravdu krásné a přehledné.

Samotné objednávání je moc hezky udělané. U obrazů si můžete zvolit velikost, druh rámu a na vše se podívat i vizuálně v pokoji. Nálepky také volíte podle velikosti, často můžete přizpůsobit i barvu, pokud máte rádi černobílé detaily. Komunikace s firmou probíhala taky v pořádku, vždy jsem byla informována ohledně postupu objednávky. Obávala jsem se dopravní společnosti DHL, protože nemám dobré zkušenosti s kurýry tohoto typu. Ale byla jsem opravdu mile překvapena, vždy jsem obdržela SMS a kurýr poté i volal a přijel na domluvený čas.

Teď Vás ale určitě zajímá co jsem si já na těchto stránkách pořídila a jak se mi povedl oživit domov. Tak jdeme na to!

Jako první tu mám pro mě velmi zajímavou věc, kterou jsem chtěla vyzkoušet. Je to nálepka na notebook. Vybrala jsem si takový exotický vzor listí, hrozně se mi líbil. Chtěla jsem něco tmavého, jelikož můj notebook je černý. Při objednávce jsem zadala rozměry, které jsem změřila pomocí metru a jelikož mi to vycházelo na půl centrimetry, tak jsem volila větší velikost. Samotná aplikace byla celkem  snadná. Super je, že nálepka je znovu odnímatelná a opět funkční, takže když ji nalepíte křivě, můžete to zkusit znovu. Taky se dá lehce zastřihnout nebo zalamovacím nožíkem uříznout. Výsledek se mi moc líbí, podle mě nálepka perfektně oživila můj notebook.

Jako další tu mám dva malé obrazy na plátně s vlčími máky. Ty jsem objednala do chodby pod schody. Měli jsme tam takový starší obraz, takže se renovace opravdu hodila. Co se týče obrazů, tak jsou opravdu kvalitní, krásně natištěné a vypadají lépe než na obrázku na webu. Mě se výsledek moc líbí a teď se nám hezky vyjímají na chodbě.

A jako poslední tu mám tento skvost. Krásnější obraz jsem snad ještě neviděla a když jsem si projížděla stránky, tak jsem ho musela mít. Jedná se obraz v rámu. Kvalita je opět lepší jak na fotce. Rám je sám o sobě masivní a kvalitní a opravdu jsem byla překvapena jaka velký obraz mi domů dorazil. Co bylo asi jedinou nevýhodou přidělání obrazu. Jelikož skoba je až na samotném obrazu a rám přesahuje asi 2,5 tak potřebujete opravdu dlouhý hřebík. Takže to bylo trošku ztížené, ale s trochou zručnosti se to dá zvládnout. Já si obraz dám do pokoje, ale až na jaře vymalujeme. Vyfotila jsem ho tedy v obývacím pokoji, protože je opravdu krásný.

Co možná některé z Vás zarazí, je cena výrobků. Ale řeknu Vám, že cena opravdu odpovídá kvalitě. Zaplatíte si za dobře odvedenou práci a máte doma nádherné doplňky, které Vám vydrží třeba i několik let. Navíc firma používá ekologické technologie, což je podle mě super. 

Závěrem bych chtěla poděkovat společnosti Pixers za poskytnutí těchto výrobků v rámci spolupráce. 

A jak si zůtulňujete svůj domov?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Od Pixers mám taky pár kousků a jsem moc spokojená:D. Vybrala jsi super věci!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. S manželem se budeme za měsíc stěhovat a vybavovat si komplet celý domeček, tak se takové tipy určitě budou hodit :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc hezký, hlavně se mi líbí ta nálepka na notebook :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie obrazy na plátne sa mi neskutočne páčia. Ja som si kúpila jeden obraz na plátne,kde bol motivačný citát,kedže citáty milujem a som zaň moc moc rada. Aj ta nálepka na notebooku vyzerá veľmi fajn :) . Super článok!
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že jsi taky vybírala pečlivě, já nakonec vybrala jen jeden produkt na který právě čekám :-) Ten obal na ntbk se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi sa mi páčia tie obrazy na plátne <3

    OdpovědětVymazat
  7. Je to krásné, nálepka na notebook se mi hodně líbí. Taky jsem s Pixers měla spolupráci a poslali mi nádherný obraz, takže spokojenost největší :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  8. Též mám od Pixers nějaké věci a jsem moc spokojená :) Ta tapeta na ntbk je moc krásná!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem od nich měla spolupráci a bylo to super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Obrazy i nálepka vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mám od Pixers obrazy na celú stenu a sú dokonalé. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  12. Super článok tá nalepka na mac je megaaa :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Tiež od mám od Pixers nejaké produkty, konkrétne fototapety, no nabudúce by som išla radšej do vinylových. Ty si si inak vybrala moc pekné kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nálepka na notebooku je úplne top. Vyzerá to super. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Myslím si, že skvělá inspirace! Sama jsem se nedávno dívala po nějakých doplňcích do bytu a dost mě zaujaly takové ty solné svícny Máte někdo doma? Já mám svíčky hrozně ráda, takže si myslím, že by to mohl být celkem zajímavý doplněk. :)

    OdpovědětVymazat
  16. My jsme se s přítelem nedávno přestěhovali do nového, takže teď také sháníme nějaké pěkné bytové doplňky. Určitě kdyžtak o tomto téma napiš další článek, tvoje tipy jsou super.

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji moc za velice zajímavé doplňky do bytu. My jsme si také nedávno pořizovali úplně zbrusu nové doplňky do bytu a měli jsme z toho velikou radost. Největší radost nám ale osobně udělali nové koberce , které jsme si pořídili ze stránek vesna :) Mrkněte také, kdybyste měli zájem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj ty vypadají pěkně. My se teď stěhujeme ze 4+kk do velkého domu a jsem tedy zvědavý, jak se nám podaří vše odstěhovat. Máme taky hodně koberců a opravdu velkých doplňků, dost si na nich potrpíme. Naštěstí jsem našel stěhovací službu zde, která má fajn recenze, tak si myslím, že to všechno proběhne v pohodě. :)

      Vymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive