Šampon na mastné vlasy od Yves Rocher

03 března

Každý z nás si pravidelně myje vlasy, tak mě napadlo publikovat recenzi na šampon, který momentálně už delší dobu používám. Vím, že hodně z vás zajímá kosmetika Yves Rocher a líbila se vám minulá recenze na pleťovou kosmetiku, tak proč nezveřejnit i tuhle.

Dnes se budeme bavit o svěžím šamponu na mastné vlasy od Yves Rocher. Šampon obsahuje výtažek z kopřivy a je bez silikonů, parabenů a barviv. Prodává se velikosti 300 ml a stojí 99 Kč.


Šampon je určen zejména na mastné vlasy. Mě osobně se vlasy docela mastí, většinou si je myji každý druhý den, tak jsem chtěla vyzkoušet, zda šampon funguje. Samozřejmě je tam nějaké zlepšení, vlasy se opravdu po doteku méně mastí, ale stejně si je myji každý druhý den. Zas tak převratné zlepšení to není, ale podle mě neexistuje šampon, který by nás zbavil opravdu viditelně mastění vlasů. 

Myslím, že výhody tohoto šamponu pro mne spočívají jinde. Hlavní výhodou šamponu je, že je z 99% přírodního původu. Na vlasy si tudíž nedáváte žádné chemikálie, které by je zatěžovaly. Vlasy se mi vždy zdají lehší, svěží a lesklé. Co jsem zpozorovala jako hlaví plus, netřepí se mi konce vlasů. Dříve jsem používala Pantene a vždy když jsem šla za několik měsíců ke kadeřnici, měla jsem konečky roztřepené. Teď vůbec. 

Opravdu si myslím, že neuděláte chybu, když budete používat jakýkoliv přírodní šampon. Naopak, vlasy vám jen poděkují. Denně se setkáváme s cizorodými látkami, které naše vlasy zatěžují, například kouř, různé výpary, smog. Určitě není potřeba to vše ještě podporovat přípravky na vlasy s chemikáliemi, které našemu tělu nějak neprospívají. Navíc Yves Rocher má poměrně dost druhů šamponů, najdete mezi nimi například šampon podporující růst vlasů, šampon pro větší objem nebo pro lesklé vlasy. Určitě mrkněte na jejich nabídku, cena není nijak vysoká.

Takže nakonec jen dodám, že šampon doporučuji. I když mi s mastnotou tolik nepomohl, má i jiné benefity.

Používáte na vlasy přírodní kosmetiku? Jaký je váš oblíbený šampon?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

18 komentářů

  1. vyzerá super, značku Yves Rocher mám veľmi rada, presne takéto niečo by som potrebovala, takže ak miniem ten čo mám práve teraz určite sa po ňom pozriem, ďakujem za typ ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já Yves Rocher šampony mám hodně ráda :))

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou vidím hodně lidí, co si Yves Rocher hodně chválí, ale já teda tuhle značku snad nikdy pořádně nevyzkoušela. Teď bych ale chtěla zkusit normální mýdlo na vlasy jako zero-waste verzi šamponu, tak uvidím, jaké to bude.
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  4. Yves Rocher mám ráda:). Já nepoužívám přírodní šampón, ale šampón, který používá má kadeřnice, vlasy se mi nemastí rychle většinou vydrží dva dny, ale záleží, jak kdy :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  5. Tento šampón som ešte nemala, no určite ho vyskúšam. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám sampony od Aussie :) Tento vypadá opravdu skvěle :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem po něm pokukovala a možná ho zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkně napsaná recenze. Tuhle kosmetiku mám ráda, ale šampon jsem od nich nikdy nezkoušela a ani nemůžu. Jak mám citlivou pokožku hlavy, tak při změně šamponu bych zas trpěla a svěděla by mě celá hlava. Jinak se mi moc líbí jak to máš nafocené :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Toto je super tip! Ja si vlasy umývam každý deň, a vždy ich mám na konci nie veľmi pekné, možno by mi zrovna tento šampón pomohol:)

    The Noela

    OdpovědětVymazat
  10. Značku Yves Rocher mám veľmi rada, čo sa týka šampónov tak ten proti lupinám mi skutočne pomohol. Čo sa týka mastných vlasov mám s tým problém tiež, no ja si ich musím umývať žiaľ každý deň.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám doma už asi 7 šampónov a nepomáha mi ani jeden na mastnotu. Skúsim teda tento :D

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  12. Yves Rocher mám rada, majú skvelý vernostný program, ale toto je jediný šampón, ktorý som od nich vyskúšala a tiež mi s mastnotou moc nepomohol :D

    OdpovědětVymazat
  13. Rocher je prostě famózní, za mě nikdy nezklame, šampón vypadá lákavě, takže díky za perfekní recenzi :-)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tento šampón som už mala viackrát, bol síce fajn, vlasy príjemne osviežil, no s mastnotou mi tiež nejako nepomohol.

    OdpovědětVymazat
  15. Šampon vypadá dobře :) já zkušenosti se šampony od Yves Rocher nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  16. Rocher jsem kdysi také používala, byl super :) Akorát mi pak přestal vyhovovat a osypala jsem se po něm. Momentálně používám Milva šampón.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  17. Tento šampón som ešte neskúšala, ale YR milujem, takže určite vyskúšam! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive