Kde sehnat roztomilé papírenské produkty?

20 května

Už od mala mám hrozně ráda papírnictví, roztomilé produkty a všelijaké blbůstky. Nedávno jsem brouzdala po internetu a hledala nový penál na tužky a našla jsem jeden opravdu krásný!

V tomto článku bych vám tedy chtěla představit e-shop iamcute.cz. Najdete zde spoustu moc hezkých roztomilých produktů, které jsou určeny do kanceláře, penálu nebo třeba jak tak doma na stůl. Nabízí tužky, sešity, pouzdra, washi pásky a spoustu dalšího! Určitě mrkněte na jejich stránky. Komunikaci a rychlost dodání hodnotím taky velmi pozitivně.

A co jsem si objednala já?

Jak jsem psala, sháněla jsem nový penál. Taková jednoduchá pozdra se mi vždy líbila a když jsem viděla tohle, tak jsem si ho prostě musela objednat! Kvalitu hodnotím velmi dobře, materiál je pevný, dobře ušité a vypadá přesně jako na fotce. Za ty peníze obravdu stojí koupi. A mají ho i v bílé barvě.

Guma banán- žlutá, Guma ananas | 24 Kč
Tyhle roztomilé gumy jsem na e-shopu nemohla nechat! Banán jsem objednala bratránkovi ze srandy a ananas pro sebe. Jsou moc hezké a asi s nimi bude škoda i gumovat :)

Dále tu mám nějaké propisky a tužky, některé jsou pro mě, ostatní pro kamarádku. Jsou moc hezké co se týče designu a hezky píšou.

Další pouzdro tu mám pro kamarádku. Tady už není tak dobrá kvalita u předchozího, někde je látka trochu "okousaná", ale to nic nemění na funkci. Pokud pominu ty detaily, tak je to určitě fajn a dobře vypadající pouzdro.

Tento sešit mě malinko zklamal. Vzhledově je krásný, obálka se opravdu povedla. Ale za ty peníze mi přijde, že je tam hrozně málo listů. Pokud bych ho viděla v obchodě, tak ho za tu cenu asi nekoupím. Jinak nemá žádnou vadu, je krásný, určitě jej využiji.

Závěrem bych moc chtěla poděkovat e-shopu iamcute.cz za spolupráci. Mám hrozně ráda papírnictví, takže jsem měla radost, když se naše spolupráce tahle hezky vydařila. Také doufám, že věci z tohoto e-shopu tady na blogu nevidíte naposledy.

No a ta už je vše. Máte rádi papírenské produkty? Znáte tento e-shop?

Mějte se krásně,
Vaše Peťa ♥

btw. Omlouvám se za odmlku na blogu, která bude ještě asi chvilku pokračovat. Blíží se zkouškové a teď mám samé zápočty, takže veškerý čas věnuji škole. Tak prosím vydržte, brzo bude blog zase plně funkční :)

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Ten sešit se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si hned říkala, že je ten sešit nějaký tenounký, takže za ty peníze bych ho opravdu nebrala :/ Ale to tvoje černé pouzdro se mi moc líbí, mám ráda takové jednoduché věci :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně si pamatuju, jak jsem si ještě nedávno potrpěla na krásné penály, sešity, tužky apod. ten penál černej je moc pěknej :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež zbožňujem takéto papierové vecičky ♥ najradšej by som si kupovala všelijaké zápisníky :D a ten čierny penál je veľmi pekný :)

    Strong as a Rock

    OdpovědětVymazat
  5. E-shop neznám, ale mrknu se :), taky ráda chodím do papírnictví, radši ale do knihkupectví.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta guma je boží:D. Díky moc za tip, tenhle e-shop neznám:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  7. Eshop neznám:) ale vypadá všechno moc pěkně! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  8. Sú to naozaj krásne kúsky, ja vždy nakupujem na wish a potom sa nestačím čudovať ako mám preplnenú schránku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som vždy obľubovala takéto hovadinky :) A moja sestra ešte viacej. Papiernictvá a kadejaké obchody s týmto boli pre nás ako deti niečo wau :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  10. E-shop nepoznám, ale veľa pekných a rozkošných papierenských vecí som našla na Aliexpresse a Wishe za super ceny :) Každopádne vybrala si si veľmi pekné veci

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  11. Naozaj milé papierenské potreby. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Všetky vecičky vyzerajú rozkošne :). Najviac sa mi páči guma v podobe ananásu, tá je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Neznám tenhle e-shop a jsem moc ráda, že jsem ho díky tobě poznala! Ty gumy a sešit jsou úžasný. A ty tužky samozřejmě taky. Takovéhle blbůstky mám taky ráda, takže si určitě něco objednám :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  14. To jsou krásné věci! :) Jen ten sešit mi přijde teda mega předražený. Nejvíce mě zaujaly propisky a to kytičkové pouzdro :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  15. Jsou super, asi si pak v září něco pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  16. O tomhle e-shopu se dozvídám poprvé. Asi se podívám na penály, ten, co používám je roztrhaný skrz na skrz. :) Ty, co jsi si objednala vypadají krásně, tak třeba mě na e-shopu ještě něčím překvapí.

    ATUNAI

    OdpovědětVymazat
  17. Na papírenské věci jsem také celkem úchyl :D Moc se mi líbí ty gumy! Brácha měl zase gumu ve tvaru muchomůrky, tak jsem mu ji hned zabavila a používala ji sama :D :D Ten sešit má opravdu krásný design!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive