Mé oblíbené seriály

17 července

Jsem velký seriálový nadšenec, seriály sleduji už někdy od základní školy. Není den, kdy bych si nepustila alespoň jeden díl nějakého seriálu. V tomto článku bych vám chtěla ukázat své nejoblíbenější ať jsou aktuální nebo ukončené. Třeba taky objevíte nějaký seriál, který se vám bude líbit. Musím ale podoknout, že to je zatím první článek, protože oblíbených seriálů mám hodně. Tak jdeme na to!

100, The (The 100) — 5. série
(zdroj obrázku: https://www.serialzone.cz/serial/the-100/)
The 100
Tento seriál je můj nejoblíbenější. Sleduji jej už od úplného začátku a rok co rok čekám na nové epizody. Seriál se odehrává v budoucnosti, kdy lidstvo bylo přinuceno žít ve vesmíru. Nyní jim ale dochází zásoby kyslíku a vysílají stovku mladých vězňů, aby zjistili zda ze Země opět obyvatelná. Stovka samozřejmě zjišťuje, že na Zemi není sama a čekají je překážky nejen od planety, ale i od sebe samých. Tento seriál je hodně akční a napínavý, proto mě tak hrozně baví. Každá série je odlišná a autoři se nebojí zabít i hlavní postavy. Během seriálu i vidíte jak se mění jednotlivé charaktery postav a jak nějaké postavy dospívají. Seriál na jedničku a já jej doporučuji všema deseti.

Teen Wolf (Vlčí mládě) — 6. série
(zdroj obrázku: https://www.serialzone.cz/serial/vlci-mlade/)
Teen Wolf [Vlčí mládě]
Tento seriál je už bohužel ukončený, ale já bych jej mohla sledovat pořád dokola. Mladého kluka jednou v noci kousne vlkodlak a pak se jedním taky stane. První série je možná trošku nudnější, ale pak se celý příběh rozjede a stojí fakt za to! V každé sérii je jiný nepřítel a rozhodně se nudit nebudete, protože fantazie tvůrců seriálu je skvělá! Vtipy jsou velkým plusem a hlavně musím ocenit úžasné mužské obsazení. Dámy, fakt se je na co dívat! Seriál má prostě vše co by měl mít.

Pretty Little Liars (Prolhané krásky) — 7. série
(zdroj obrázku: https://www.serialzone.cz/serial/prolhane-krasky/)
Pretty Little Liars [Prolhané krásky]
Myslím, že každý z vás už slyšel o tomto seriálu. Pětice dívek má jeden večer přespávačku a během noci jedna z nich zmizí. Stává se pohřešovanou a dívkám po roce začne psát anonym s podpisem zmizelé dívky. I když někoho po sedmi sériích serál nudil, mě vůbec. Byla jsem smutná, když skončil, protože patří k těm, které sleduji už opravdu dlouho. Líbí se mi, že se zde řeší normální dívčí i dospělácké věci a hlavně vidíte, čeho jsou lidi schopní, jak dokáží ublížit jen pro nějakou pomstu nebo hloupost. Je to skvělý seriál se skvělým hereckým obsazením. Prostě další moje srdcovka.

Royals, The (The Royals) — 3. série
(zdroj obrázku: https://www.serialzone.cz/serial/the-royals/)
The Royals
Tenhle seriál ten totálně žeru, nové díly jsou lepší a lepší a já se fakt nestačím divit. Je o vymyšlené britské královské rodině. V každém díle vidíte různé intriky, podvody, zklamání a naschvály. Fakt je to skvělý seriál, který baví každým dílem. Je spíš takový dospělejší a to se mi na něm líbí, že to není takové to teen drama.

Fosters, The (The Fosters) — 5. série
(zdroj obrázku: https://www.serialzone.cz/serial/the-fosters-2013/)
The Fosters
A poslední skvělý seriál, kterým vám doporučím je The Fosters. Tento seriál už sleduji hodně dlouho, teď skončil po pěti sériích, ale je plánovaný spin-off, na který se moc těším. Seriál je o dvou ženách, které jsou pěstounky a mají spolu skvělou rodinu. Na tomto seriálu se mi líbí, že je vidět skutečnost pěstounského systému, jak ty děti to skutečně nemají vůbec lehké. Taky vidíme rodinu, její problémy, prostě vše, s čím se běžně setkáme. Líbí se mi, že seriál je takový přirozený, nenastrojený a hlavně hrozně dojemný.

A to byly mé tipy na seriály. Tohle jsou ty moje nejoblíbenější, ale pokud byste chtěli další článek se seriály, které ještě sleduji (protože jich je hodně), tak dejte vědět.

Viděli jste některý z těchto seriálů? Zaujaly vás? Jaká je váš nejoblíbenější seriál?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

27 komentářů

  1. The 100 sleduju taky a už od první série nemůžu vystát Clarke a naopak miluju Raven a Montyho :) No a Teen Wolf je moje největší srdcovka, když zemřela Alison, tak jsem brečela asi 3 dny vkuse :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to je super, že máme stejný vkus! Taky mám ráda Raven a Montyho, ale mám hodně ráda i Clarke a Bellamyho :)

      Vymazat
  2. The 100 jest sledovala, ale teď k té nové sérii se nějak nemůžu dokopat :D a pak znám už akorát PLL, na tom jsem vyrostla :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuju The 100 dokoukat, je to fakt mazec :D PLL je srdcovka prostě ♥

      Vymazat
  3. PLL je úplne úžasný seriál! Stále sa drží medzi mojimi naj ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I u mě to je tak, těším se na spin-off Perfectionists :)

      Vymazat
  4. Z těchto seriálů jsem neviděla ani jeden a podle názvu znám jen PLL, takže děkuju za ostatní tipy :) Nejvíc mě zaujal The Royals :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Royals je skvělý seriál, určitě mrkni :) první díly možná nic moc, ale třetí a čtvrtá série jsou úžasné :)

      Vymazat
  5. Ja som z týchto seriálov sledovala iba PLL ale ďakujem za tipy, akurát som zháňala niečo dobré na sledovanie :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem třeba Pretty Little Liars vůbec nezvládla zkouknout ani do třetí série. Původně jsem si myslela, že se kolem toho příběhu (kdy jim A píše výhružné vzkazy, smsky...) bude točit jen první série. Docela jsem se vyděsila, když jsem zjistila, že se pohřešovaná Alison řeší ještě v kdo ví jaké sérii a že seriál v hlavním ději vlastně vůbec nic neodkrývá. Já z něj byla zklamaná. Škoda, nápad je to dobrý...jen se to nemuselo tak natahovat. Pak bych to možná i dokoukala. :/
    Teen Wolfu jsem viděla asi pět dílů... vlastně ani nevím, proč jsem ho přestala sledovat. Jdu se k němu vrátit, tohle mě fakt bavilo. :)

    ATUNAI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako máš pravdu, bylo to hodně zbytečně protahované, konec seriálu malinko zklamání, ale i tak ten seriál miluju! :) určitě Teen Wolf dokoukej, je skvělý ♥

      Vymazat
  7. Já si teď velmi oblíbila seriál The Modern Family :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. PLL a Teen Wolf jsou moje oblíbené seriály :) Ještě mám ráda Awkward, Sex ve městě a 13RW

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Awkward miluju a 13RW mě taky baví :) super, že máme stejný vkus na seriály :)

      Vymazat
  9. Teen wolf jsem myslím viděla v TV a moc mě nezaujal. PLL bude další série, myslím, že v zimě... pokud se nemýlím, na stránkách PLL na instagramu psali comeback, ale jestli to mysleli jako sérii přímo nwm... ale pochopila jsem to tak.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano příští rok bude PLL takový spin-off, už se moc těším :)

      Vymazat
  10. PLL miluju <33a viděla jsem ho milionkrát ! :D potom jsem koukala ještě na Teen Wolf, ale nedokoukala jsem ho :D přestal mě pak nějak bavit :/

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  11. Z vyjmenovaných seriálů jsem sledovala akorát The Royals, ze začátku jsem z toho byla nadšena, ale další díl a série mě utvrdila, že mě to už nebaví a přijde mi to dost ujetý a absurdní, vím že to má šokovat a pobavit :D ale někdy to na mě už asi bylo prostě moc.. :D ale ze začátkui mě to fakt chytilo.
    Ten poslední seriál mě taky dost zaujal, asi mrknu na první díl a třeba mě osloví .:) ja jsem jinak taky velky nadsenec, nejvic ted ujizdim na The Handsmade tale, podle knihy, a je to mazec. jinak klasika big bang theory, chirurgové, sheldon, přátelé pořád dokola sleduju v TV :D jsem serialovy maniak :)
    www.veronikahaj.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo máš pravdu, je to bláznivé, ale to mě na tom zas baví :D
      Určitě na The Fosters mrkni :)

      Vymazat
  12. Skvělé tipy na seriály :) Koukám na Teen Wolf a teď nově i na The Royals :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na PLL som bola úplne závislá a všetky série som dopozerala behom niekoľkých mesiacov :) Bola to jednoducho moja srdcovka a lepší seriál som ešte nevidela

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem ostuda, ale ani jeden z těch seriálů jsem neviděla. O některých jsem slyšela, ale neviděla. Na televizi koukám, ale spíš ji mám jako zvukovou kulisu. Každopádně super tipy a když bych chtěla na něco mrknout, protože mě to občas chytne a dám si seriálový maratón, tak mám aspoň tipy co si pustit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  15. Seriály vôbec nepoznám, okrem PLL, ktoré som už videla úplne všetky. Milujem však The Originals, TVD alebo aj Supergirl! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  16. The 100 máme také s přítelem celé shlédlé. Z tvé nabídky mi nejvíce zaujali The Fosters, opravdu zajímavý námět :) My teď momentálně s přítelem koukáme na Once upon a time, ale vychází nám nové díly The walking dead, Izombie, Arrow... :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  17. Miluji články o seriálech, vždy tam objevím nějaké nové :D Z tvého výběru jsem nekoukala jen na The Royals, ale možná začnu ;)

    Nails from Czech - Lucie

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive