ROK NA BLOGU

02 července

Dnes je to přesně rok, co jsem na tomto blogu publikovala první článek! Hrozně to letí, tak si pojďme připomenout, co se za ten rok všechno přihodilo.

Blog byl založen 2. 7. 2017. Už dlouho jsem měla v hlavě myšlenku osobního blogu, nikdy ale nebyl podle mých představ. Nakonec na popud kámošky jsem se rozhodla začít s novým štítem na nové doméně. Blog jsem založila hlavně z toho důvodu, že toho mám v hlavě spoustu. Chtěla jsem psát, tvořit, fotit ... prostě dělat co mě baví a blog mě k tomu tak nějak motivuje. 

Hrozně bych vám chtěla za ten rok tady moc poděkovat. Hlavně všem, co sem pravidelně chodí. Nebojte vím o vás. Vy, co sem píšete krásné komentáře, podporujete mě, moc vám za to děkuji. Bez vás by tento blog nebyl takový, jaký je. Za ten rok je na blogu přes 10.000 zobrazení a 37 pravidelných čtenářů. Pro někoho je to málo, ale já jsem za to vše moc vděčná.

Určitě plánuji tento blog zdokonalovat, zlepšovat a hlavně víc psát. Vím, že teď jsem nebyla moc aktivní, ale přes léto to určitě napravím, mám toho spoustu v plánu! 

První co chci, je nový telefon. Můj fotí už opravdu otřesně, nemá pořádnou pamět a už mě dost zlobí. Říkáte si, že to moc s blogem nesouvisí, ale ano. Budu tím pádem více aktivní na instagramu, budu fotit častěji a přidávat třeba nějaké random foto články. Nechci všude tahat foťák, s novým mobilem to bude snažší, fotky budou častěji a taky instastories. A určitě mě nezapomeňte na instagramu sledovat, ať vám teda nic neunikne, jsem tam jako petula.t. A napište kdo mě sledujete, ať vás můžu sledovat taky!

No a taky nás v létě za ten rok čeká soutěž! Nebude jen tak ledajaká, takže se určitě máte na co těšit! Určitě nezapomeňte odebírat tento blog, ať vám nic neunikne! Soutěž teda nebude hned, ale myslím, že během srpna se tu objeví :)

Tak ještě jednou děkuji, pokud máte cokoliv na srdci, tak mi rozhodně neváhejte napsat.

Mějte se krásně a uvidíme se u dalšího článku.
Vaše Peťa ♥

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Tak to je super! Gratuluji tobě a samozřejmě blogu. Přeji mnoho úspěchů a jen tak dále :) Strašně to utíká, já budu mít za chvíli už dva roky :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, tak to gratuluju k prvnímu výročí! :) Ať ti blog dělá radost i dál :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju, jsou to krásný čísla, doufám, že tě blog nepřestane bavit a budeš na něm pracovat i dál :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  4. Jé moc gratuluji k tvému výročí blogu.:) Je fajn, že tě stále drží.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem ku krásnemu výročiu ♥ A.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem! Určite si to zaslúžiš a máš veľmi krásny blog. ;) Oddnes som tvojou pravidelnou čitateľkou!

    Krásny štvrtok. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  7. Velká gratulace! :) Mě se tvůj blog moc líbí - co se týče designu, ale je pravda, že ty články trochu zanedbáváš :D ALe veřím, že teď během prázdnin, to bude lepší :) Jsem zvědavá na soutěž :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Ať se daří a přichází nové nápady a inspirace na články :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive