Nový rok = nový život?

29 prosince

A máme po Vánocích! Doufám, že jste si svátky patřičně užili a strávili je v přítomnosti svých nejdražších. Teď už ale přichází ten shon, kdy nám začne nový rok! To tak letí, přijde mi to jako včera, kdy byl leden a teď je to tu zas!

Spousta lidí si na Nový rok dává předsevzetí. Nový rok v podstatě pro někoho znamená nový život. Hodí starý rok za hlavu a jsou přesvědčeni, že je čeká jen to nejlepší. Ale je to opravdu tak?

Já sama kdysi patřila k lidem, kteří si na Nový rok slibovali, ale nakonec mě to nějak přešlo. Když se nad tím zamyslím, vždy když jsem si dala novoroční předsevzetí, tak nějak jsem ho nedodržela. Možná jsem neměla silnou vůli a nebo jsem si řekla, že je to hloupé předsevzetí, které stejně nikdo nedodržuje.

Pro někoho je to příhodné, 1. ledna je hezké datum, nový start. Říká se, jak po Nový rok, tak po celý rok. Ale já jsem zastánce toho, že proto abyste něčeho dosáhli, nemusíte začít na Nový rok. Můžete začít kdykoliv. Dnes, zítra, za týden, ale důležité je, že toho dosáhnete. Je hezké si dát novorční předsevzetí a ještě hezčí je, že je skutečně dodržíte. Ale začít s něčím teď a pokračovat v tom po celou dobu i přes další rok, je snad ještě hezčí. S Novým rokem nový život nezačne, ten může začít kdykoliv, kdy si zamanete! Jen jen na Vás jak se toho chopíte!

Já si na žádné novoroční předsevzetí nedám, mám spíš přání a tužby, kterých chci dosáhnout. Věřím, že se mi to povede, protože všechno jde, když se chce. Také doufám, že rok 2018 bude pro mou rodinu už ten lepší, protože Vám řeknu, že rok 2017 stál za houby.

Já Vám všem přeji jen to nejlepší do nového roku, hodně úspěchů, štěstí, zdraví, lásky a splněných přání! Ať je rok 2018 skvělý a užijete si jej naplno!

A jak jste na tom Vy? Dáváte si novoroční předsevzetí? Dodržujete je?

Mějte se krásně a do nového roku hodně síly!
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Většinou si nějaká ta předsevzetí dám, ale také je pak nedodržím :D neberu je smrtelně vážně, proč se jimi šíleně stresovat, že jo? :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, není to žádná vážná záležitost :)

      Vymazat
  2. Ja si predsavzatia dávam každý rok a väčšinou sa mi niektoré aj podarí dodržať. Mám tak pocit, že som urobila pre svoj život niečo dobré. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si vždy nejaké dala, no potom som na ne zabudla, takže si už nedávam žiadne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Predsavzatia si dávam a snažím sa ich aj dodržiavať :D Samozrejme, stane sa mi, že niektoré nevyjdu podľa plánov... Super článok! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kedysi som si predsavzatia dávala...ale ja si ich vlastne dávam po celý rok. A súhlasím s tebou svoje sny a túžby si môžme začať plniť kedykoľvek, stačí chcieť. Krásny príspevok!
    Šťastný nový rok!

    Laurey's World Kitchen

    OdpovědětVymazat
  6. Já si žádné předsevzetí už nedávám. Většinou to dopadlo, tak jak píšeš, že jsem ho stejně nedodržela.
    Přeji hodně štěstí, zdraví a lásky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pár novoročních předsevzetí jsem měla, ale moc jsem je nedodržovala. Ono to všechno stejně přišlo pak během roku. Letos však jedno mám, ale úplně zveřejňovat ho nechci :) Přeji ti také je to nejlepší do nového roku!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji hodně štěstí s plněním předsevzetí :) Děkuji!

      Vymazat
  8. Great post dear. :)
    Follow for follow ?
    https://belyfashionadress.blogspot.ba/?m=1

    OdpovědětVymazat
  9. Ja už som si pár rokov predsavzatie žiadne nedala. Ale obdivujem ľudí, ktorý keď si ho dajú ho aj dodržia. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám nějaké plány spíš než předsevzetí, ale trochu se chci určitě zlepšit v organizaci svého času. :) Krásný nový rok, Iva

    OdpovědětVymazat
  11. Mno ze všech stran slyším, že tento rok se mají dít velké věci! Samá změna! Je pravda, že zatím to tak je, teda aspon u mě. Beru odběr (Janina Pálková), krásný blog. Když jukneš ke mě budu moc ráda, i za případně sledování blogu, nebo socek :-) Přeju krásný den! Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá! Děkuji moc, určitě mrknu :)

      Vymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive