První jarní den

20 března

Máme za sebou první jarní den. Je pravda, že venku bylo krásně, svítilo sluníčko, ale ta zima? Brr. Minulý víkend to už vypadalo tak nadějně a jarně. Ale tento týden tu máme zas teploty pod nulou, což mě děsně štve. Už chci jaro!

Možná právě tohle je jeden z důvodů, proč teď nepublikuji články pravidelně, ač bych velmi chtěla. Poslední dobou nemám vůbec náladu a chuť. I když jsem chtěla něco psát a mám spoustu nápadů, tak jsem se k tomu nějak vůbec nedokopala. Možná je to tím, že mi chybí ta energie ze slunce a rozkvetlých květů. Pokud mám volný čas, tak ho trávím sledováním videí a seriálů a nic mě nebaví.

Škola tomu bohužel moc nepřidává. Neustále nějaké průběžné testy a dlouhé laborky nebo přednášky. I když jsem dnes konečně uzavřela zimní semestr a udělala poslední zkoušku co mi z něj chyběla, tak mám pořád stejnou náladu. Navíc mi přijde, že stres mě teď hrozně ovlivňuje. I když si jej třeba nechci připisovat a nechci ho nějak výrazně prociťovat, tak tu prostě je.

Doufám, že brzo už nastanou ty hezké jarní časy. Že už se budeme moct procházet v lehkých bundách, svetřících a vychutnávat si dlouhé procházky v přírodě. Už se těším na focení rozkvetlých květin a stromů. Už chci jaro, protože ho potřebuju! Jaro, prosím přijď!

A jak vy se těšíte na jaro?

Tak doufám, že vás tento článek nějak nezklamal nebo nerozesmutnil. Ale prostě to tak je. Další článek už bude snad brzy, zase plný pozitivity a nápadů. Teď to na mě dolehlo. Tento článek píšu za účelem, abych ukázala, že ne vždy je svět tak pozitivní jak se zdá. Ne vždy je vše růžové a načančané a za každou krásou se ukrývá bolest. 

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Cítím to úplně stejně, ta zima mě naprosto vysává:D. Ale snad už se oteplí...:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Joo přesně, také už chci jaro, lehké svetříky, bundičky, zpěv ptáčků a vůni rozkvetlých stromů a trávy, zatímco se budu slunit. Bohužel si budeme muset ještě chvíli počkat. Jediné pozitivní je to, že svítí alespoň to sluníčko, i když je venku zima.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Na poriadnu jar sa už veľmi teším. Zbožňujem to ako sa zem prebúdza. Príde mi, že aj ľudia sú milší a spokojnejší.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  4. ja už strašne dlho čakám na teplúčko, táto zima je naozaj strašná :/

    OdpovědětVymazat
  5. Máme to celkem stejné. I když bych chtěla psát o stošest, tak musím hodně přemýšlet nad tím o čem psát. Je to děs a už by to chtělo to teplo, sluníčko a tu pozitivní náladu a energii. Tak snad se brzo dočkáme, už by to mohlo přijít a být jen lépe a lépe :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Ta zima už mi pěkně lezla na nervy, dneska naštěstí vykouklo sluníčko a teploměr ukazuje alespoň plusové teploty, takže je to příjemnější :D doufám, že už se zima nevrátí :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny článok! Síce bol prvý deň, ale tie teploty :D Dúfam, že sa čoskoro oteplí! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. vždycky když je venku o něco tepleji a svítí sluníčko, tak na sobě cítím, že jsem úplně proměněná a plná energie. takže tě naprosto chápu. zima za chvilku skončí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja sa uz jari nemozem dockat, tiez mi strasne chyba slnko a teplo a zivot v prirode
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  10. Ja sa tiež veeľmi teším z príchodu jari 😍😍

    OdpovědětVymazat
  11. Naše tělo jednoduše energii ze slunce potřebuje, a i když zimu miluju, po nějakém čase pociťuju známky ospalosti a nedostatku sluníčka a dobré nálady, takže už chci taky jaro. ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já už potřebuju teplo, už ty mrazy prostě nedávám. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Aj keď mám zimu miestami rada, na jar sa teším :) Už sa neviem dočkať, kedy si konečne budem môcť obliecť tenšiu bundu a vonku sa bude pomaly otepľovať

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  14. super fotka ;) ja sa už neskutočne teším na teplé a slnečné dni! som ten typ človeka, čo zimu a oblačné počasie neznáša dobre :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  15. Přesný! Mám to stejně, škola mě dusí, takhle před maturitou ale ne, pořád dělám věci do jiných předmětů, než abych se připravovala na ty, ze kterých maturuji... Ať už to mám za sebou! Úspěšně samozřejmě :D stejně tak i přijímačky na vejšku, pak zasloužený prázdniny, myslím na ně jak na slitování :D

    Můj blog
    Můj YT kanál, zastav se

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive