Narcis 2018 | Lysá nad Labem

22 dubna

Dnes mám pro vás článek plný fotek! V sobotu 14. dubna jsem s mamkou a babičkou vyrazila opět do Lysé nad Labem. Zase jsme navšítivli naše oblíbené výstaviště, kde se tentokrát konala výstava Narcis, veletrh Elegance a Regiony České republiky.

Po celém areálu toho bylo opravdu hodně. Lidí bylo taky hodně. Hned u vstupu bylo plno prodejců sazenic a květin. My jsme si nakoupili hlavně bylinky a pak také keřík brusinky a jiné květinky. Nesměly zde chybět stánky s jídlem, kde jsme si pak dali oběd.
 
První hala byla plná stánků se vším možným. Oblečení, kosmetika, šperky, knihy ... něco málo jsme pokoupili, ostatně pokaždé jsou skoro ty samé stánky, tak už je trochu známe. Další hala byla o výstavě regionů ČR, kde jste se mohli dozvědět něco o hezkých místech u nás a taky něco pokoupit. Jiná hala měla zase molo, kde poté probíhali módní přehlídky. Také jsme si tu dali kávu na posilnění a něco k snědku jste zde mohli sehnat taktéž. Také tu bylo pár stánků hlavně se šperky, korálky a látkami. Já si odnesla dva malé balíčky moc hezkých korálků, tak uvidíme co z nich vytvořím.

Nicméně mě jako nadšence květin zaujala nejvíc poslední hala, ostatně taky kvůli tomu jsem do Lysé jela. Jedná se o výstavu Narcis, kde bylo vystaveno plno krásných tulipánů, narcisů, gerber, petrklíčů a dalších rozkvetlých květin. Já si tohle místo užila hlavně jako fotograf, protože fotik kytky prostě miluju. A tom tento článek je, přináším vám nejprve takové dokumentující fotky, jak to tam vlastně vypadalo a pak vám ukážu takové více umělecké.

Musím říct, že vše bylo moc hezky nadekorováno. Hlavně ty nápady. Květy v kočárku, v kapse u košile a jezírko uprostřed haly? Proč ne!
No a teď Vás zase ukáži něco z mé fotografické galerie. Prostě mě fotit baví, takže teď něco víc zameřené na detaily.
 
No a to byl článek plný fotek! Doufám, že se vám takové články líbí a nevadí Vám. To je pro dnes vše a já se těším zase za týden s článkem plným nápadů!

Chodíte na výstavy? Taky rádi fotíte květiny?

Mějte se krásně,
Vaše Peťula ♥

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Já na kytky zrovna moc nejsem, mám ráda asi jen tulipány...Ale vypadá to tam moc hezky, klidně bych se zajela podívat :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tam krásné, určitě by se ti tam líbilo :)

      Vymazat
  2. To jsou krásné květiny! Jsem na ně ulítlá, neustále musím mít nějaké čerstvě řezané, či zasazené. Bylinky jsem si teď v sobotu koupila na trzích také :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky se Ti vážně mooc povedly! :) Květiny mám ráda, dokonce jsem byla i před 4 lety s babičkou v Nizozemí, kde jsme navštěvovaly hlavně výstavy a alegorické vozy a tak.. :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Jak to mají krásně naaranžované... :-) Moc krásné fotky, výstava vypadala parádně, my naposledy byli na výstavě zahrady a bydlení nebo tak se to jmenovalo a bylo to na Výstavišti v Praze. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to musela být taky krásná výstava :)

      Vymazat
  5. Nádherné fotky! :) miluju fotky květin.

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  6. na takej floristickej výstave som bola len raz, ale šla by som znovu :) krásne fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Hello
    Wowww i love flowers of all kind.
    Beautiful pics.
    Xoxo from Portugal

    marisasclosetblog.com

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky květin!! To musela být božská vůně :-))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. No tak to je naprostá nádhera. Na několika výstavách květin jsem už byla, člověk neví, kam dřív koukat. Moc krásné fotky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive