TOP 6 produktů od Yves Rocher

23 července

 
Jak víte, mám hodně ráda kosmetiku od značky Yves Rocher. Hlavně proto, že je přírodní. Nepotřebujeme si na obličej patlat daší chemii, když naše pokožka je jí vystavena denně. V tomto článku jsem si pro vás připravila mých top 6  produktů od Yves Rocher, které si tam pravidelně kupuji a denně je používám. Tak jdeme na to!

Řasenka Sexy Pulp
Už dlouho jsem hledala nějakou řasenku, která by splňovala všechny mé požadavky a myslím, že jsem ji našla. Na této řasence se mi moc líbí, že dělá přirozené řasy, neslepuje je. Dlouho vydrží, nedrolí se a i její kartáček mi moc vyhovuje. Je skvělá a určitě vám ji doporučuji vyzkoušet.

Šampony
Na šampon s kopřivou jsem už psala recenzi, používám ho pravidelně. Teď jej ještě střídám s detoxikačním micelárním šamponem. Šampony jsou super, hezky pění a moc mi vyhovují. Jen si nejsem jistá účinkem co slibují, ale rozhodně vlasům pomáhají v pozitivním smyslu.

Zmatňující pudr pro bezchybnou pleť
Další super věc, kterou můžete hodit do každé kabelky, protože má i zrcátko a labutěnku. Pudr sice nevydrží celý den, ale je příjemný, přirozený a vytváří matný efekt. Mně moc vyhovuje.

Micelární voda Hydra Végétal
Tahle micelárka mi hrozně vyhovuje. Hydratuje pleť, dobře odličuje a čistí a hlavně balení vydrží na fakt dlouho. Vůbec nedráždí, stejně jako ta na citlivou pleť, která je taky super.

Balzámy na rty
Já mám na balzámy úchylku, takže není divu, že mám ráda i tyhle. Jsou fajn, dobře hydratují, jsou příjemné na rtech, hezky se nanáší a nejsou lepivé.

Hydratační gel na den a noc
No a poslední je gel na obličej, který je taky skvělý. Dobře hydratuje pokožku, já si jej dávám vždy na noc, aby se mi pokožka hezky zregenerovala po náročném dni.

Tak to jsou mé top produkty, které bych vám ráda doporučila. Pak mám samozřejmě ráda i sprchové gely, tělová mléka nebo krémy na ruce a i mám spoustu dalších věcí, které jsou super. Ale chtěla jsem vám dát ty nejlepší a napsat proč mi vyhovují. Pokud byste třeba chtěli podrobnější recenzi nějakého produktu, dejte vědět.

A jaký je váš oblíbený produkt od Yves Rocher? Používáte taky tuto značku?

Mějte se krásně,
vaše Peťula ♥

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Žiaden z produktov nepoznám ale tá hydratačná maska vyzerá super a rada by som ju vyskúšala. :O

    Krásny večer prajem. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka vypadá dobře! Díky za doporučení :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ty balzámy vypadají dobře, já je použiju hrozně rychle vždycky :D I ten pudr, ani neznám nějaký, co fakt vydrží přes den, takže to bude asi i tak dobrá volba, ještě když je přírodní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balzám mám taky a je super. :) Jinak řasenku mám jinou a nemůžu si ji vynachválit. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Značku používám, šampón mám ráda, ale na růst vlasů a balzámy zbožňuji. Ještě jsou moc fajn jejich vůně. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ze zmíněných produktů jsem vyzkoušela pouze jen ty šampony a za mě byly fajn :) nejraději od YR mám však sprchové gely a tělová mléka :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Značku znám, ale nic od ní nemám. Moc na kosmetiku nejsem a když už, tak většinou pečující. Ale už bych si měla koupit novou řasenku, tak mě tahle celkem zaujala - na tu bych ocenila samostatnou recenzi - děkuji ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. They look amazing, I would love to try them out! :)
    PS: do you want to follow each other? Let me know on my blog so I can follow you back. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný článok! :) Z týchto produktov som ešte žiadny neskúšala, ale veľmi ma to láka. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  10. Ten zmatňující pudr vypadá moc dobře :) Mám doma od YR šampón a je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, to je super, že jsi napsala takový článek :) Ráda jsem si přečetla, jací jsou tví oblíbenci z YR :)
    Tu řasenku jsem taky měla, ale ještě ve starém obalu, a byla skvělá. Dělala fakt krásné přirozené řasy bez toho, aniž by slepovala, anebo se drolila. Šampony YR mám mooc ráda, ten s kopřivou jsem měla a vůbec mi nevyhovoval, každopádně mám moc ráda jejich šampon na suché vlasy a pak ten na podporu růstu vlasů, protože fakt funguje a já se dočkala výsledku po měsíci používání, vlasy mi rychleji rostly a byly hustší, jen měl hodně výraznou vůni. Balzámky mám moc ráda, měla jsem vanilkový, kokosový a karité, úplně nejraději mám ráda balzámky z vánoční kolekce, protože ty vždy krásně voní.
    Nějaký krém bych ráda vyzkoušela a myslím, že sáhnu po tom z řady Hydra Végétal, protože tahle řada mi je nejblíž.

    OdpovědětVymazat
  12. Zaujal ma hydratačný krém. :) So šamponom už skúsenosť mám, je celkom dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  13. Určite riasenka, tá je fakt úžasná. A ešte som si obľúbila ich kondicionér z rady Repair s obsahom jojobového oleja. Tento kondicionér je fakt úžasný, stačí ho málo a vlasy vyživí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive