Oblíbenci za rok 2018

15 ledna

A je to tu! Jak jste u mě zvyklí, jsou tu oblíbenci za rok 2018, kde shrnu úplně všechno co mě v tomto roce zaujalo. Oblíbenci všeho druhu, jdeme na to!

Kosmetika
Co se týče kosmetiky, díky ségře jsem si oblíbila korektor Catrice Camouflage. Vím, že spousta lidí ho opěvovalo už dřív, ale já nejdu s davem, tak jsem ho vyzkoušela až později. Používám ten klasický kalíškový a moc mi vyhovuje, hezky zakreje nedokonalosti. Potom jsem si zamilovala krém od Yves Rocher z zelené řady Elixir Jeunesse. A nesmím zapomenou na mou nejoblíbenější saunovací masku od 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Maque.

Seriál
Jsem milovník seriálů a nebyla bych to já, kdybych v tomto roce neobjevila nějaký nový a nezamilovala si ho. Poslední dobou mě fakt hrozně baví seriál Dynasty. Je to o bohaté rodině, která před sebou má různá tajemství a dělají si naschvály. Je to fakt super, hodně i pro pobavení a moc se mi to líbí. Další seriál, který jsem letos objevila je Insatiable. Je to o holce, která byla hodně silná a pak díky nehodě zhubne a chce se pomstít všem co ji šikanovali. Tento seriál je hodně přitažený za vlasy, ale to se mi na něm líbí. Nenudíte se, ale musíte ho brát s nadsázkou.


Film
Tento rok jsem byla v kině na třech filmech. No, moc do kina nechodím, nějak mě to tam netáhne. Co se mi opravdu líbilo, byl poslední díl Labyrintu: Vražedná Léčba. Jelikož jsem četla i knížky a přechozí díly byly fakt skvělé, tak jsem se moc těšila. Film opět nezklamal, sice se trochu lišil od knihy, ale nevadilo mi to. Za mě super! A pak se mi líbil film Jsem božská, to je opravdu film s krásnou myšlenkou a každá dívka by se na něj měla podívat. Film, který musím zmínit sice nevyšel v roce 2018 rok, ale já ho viděla až právě v tom roce a zamilovala jsem se do něj! Je to film Největší showman, kde hrají skvělí herci, je tam skvělá hudba a příběh co chytí za srdce. Řadí se k mým nejoblíbenějším filmům.

Kniha
Letos jsem zase moc nečetla. Nemám kvůli škole čas. Co jsem ale stihla přečíst, je trilogie Rudá jako krev, Bílá jako sníh a Černá jako eben. Na ty knížky vám ráda přichystám recenzi. Je to takový ten typ knih, co mě baví.

Hudba
V roce 2018 jsem si zamilovala fakt spoustu písniček, které všechny nezmíním. Co jsem si fakt oblíbila je skupina The Vamps a jejich album Night & Day (Day Edition) je moje snad nejvíc poslouchané za tento rok. Také písnička What your father says je moje topka za rok 2018! Mají skvělé melodie a chytlavé písničky.  Taky moje milované Little Mix, vydaly letos už páté album LM5, které je opět famózní! Zbožňuju je! A samozřejmě soundtrack filmu Největší showman.

Místo
Navštívila jsem spoustu krásných míst, jak víte ze všech článků a fotek. Biokovo v Chorvatsku je taková srdcovka, tam se mi moc líbilo. No a z Česka bych znovu zmínila asi zámek Nové Hrady, to je prostě pohádka! Ale všechna místa, co jsem minulý rok navštívila se mi moc líbila.

No a to je shrnutí roku 2018 a já jsem moc zvědavá, co mi přinese tento nový rok!

A co jste si vy oblíbili v roce 2018?

Mějte se krásně,
vaše Peťula ♥

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Hneď sa musím vyjadriť k filmu Najväčší Showman! <3 S Hughom Jackmanom som doslova vyrastala a ten film bol zlatý klinec jeho úžasnej kariéry. Pozerala by som ho stále dookola, pretože mal pointu, vtip a hlbokú myšlienku.
    Pekne si to zhrnula :)
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě z kosmetiky bylo největším objevem bambucké máslo. A ten korektor od Catrice je super, taky ho mám doma. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, Největší showman je opravdu skvělý film :) A Catrice mám právě teď pro ples, dlpuho vydrží a jeho chvála je opravdu zasloužená. :) Jinak k ostatním jako třeba seriály či kapelu, které jsi zmínila, zase tolik vztah nemám. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krém od Yves Rocher používám také. A na Největšího showmana se musím podívat! Děkuju za tipy a krásné shrnutí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Insatiable jsem taky sledovala, ale shlédla jsem možná 5 dílů, pak už nějak nebyl čas. :) z filmů, co zminuješ, se mi taky zalíbil Jsem božská, ale viděla jsem ho s dabingem a ten mi tam moc neseděl. Jinak u mě samozřejmě vedly v roce 2018 Avengers. :) A co se týče hudby, LM5 se mi taky hodně líbí, některé písničky mám na denním playlistu!

    OdpovědětVymazat
  6. Korektor od Catrice je mi i mojí láskou, žádný jiný bych si už ani nekoupila :) Děkuju za připomenutí seriálu Insatiable, viděla jsem první díl a pak jsem na něj úplně zapomněla, tak se k němu po zkouškovém vrátím :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si oblíbila tělové máslo od Green Pharmacy - brusinkové, to je moc fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na ty filmy se určitě podívám, jinak co se týče značky Catrice, také jsem si ji oblíbila :))

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi pekný článok. :) Chorvátsko je nádherné ani s ati nečudujem. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Těch oblíbených míst, hudby a seriálů by u mě bylo za loňský rok opravdu hodně :) Kalíškový korektor od Catrice je naprosto skvělý. Vyhovuje mi mnohem více než ty tekuté :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct, že většina věcí pro mě byla naprostá novinka. O filmu Jsem božská jsem slyšela a určitě se na něj chci podívat :) Já jsem si loni oblíbila aplikaci mňam, kolečkové brusle a pohankovou mouku :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Catrice korektor jsem používala i já, byl skvělý, ale potom jsem přešla na NYX :) Film jsem božská se mi také moc líbil, byly v něm dobré hlášky :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  13. Korektor od Catrice je zatím to nejlepší, co jsem měla ! Bohužel mi dochází a zapomněla jsem si v ČR koupit nový - a v obchodech tady jsem ho zatím nikde neviděla - tak příští týden plánuju útok na drogerku a především značku Revolution - tak doufám, že to bude stát za to :D :)

    www.adele-daily.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Z kozmetiky za mňa taktiež vyhráva Yves Rocher! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  15. Film Jsem božská jsem také viděla a byla jsem z něj nadšená, ten se faakt povedl :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  16. Pridávam sa ku Catrice Camouflage, na to proste nedám dopustiť :) Ja som si tohto roku veľmi obľúbila paletky na oči z AliExpressu (mám o nich aj článok :), linky od Catrice, krémy od Yves Rocher a mnoho ďalších...:)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  17. Fajn článek! Mrkni na Scream queens, taky dost přehnanej seriál:DD. Jinak Chorvatsko je láska<3.

    OdpovědětVymazat
  18. Korektor od catrice je můj oblíbený už několikátým rokem :D, a nemám potřebu ho měnit vůbec:). Jsem božská jsem byla s kamarádkou v kině a bylo to fakt boží :D.

    Já si za minulý rok oblíbila bb krém od boujoirs :), který používám od minulého ledna a takhle u jednoho makeupu a nebo bb krému jsem dlouho nevydržela :).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  19. Já si oblíbila Zakynthos, kapelu Alter Bridge a seriál Baby daddy :)

    Blog Plný Života – nepřežívej, žij!

    OdpovědětVymazat
  20. Super oblíbenci! Film Jsem božská je dokonalý. Koukala jsem na něj v letadle a klidně bych si ho třeba zítra pustila znova. Jinak konkrétního oblíbence mám asi jenom u kosmetiky a to parfém Black Opium, na tom ulítávám i letos :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  21. Korektor je skvělý, mám ho také moc ráda. Na Labyrintu se bohužel neshodneme, my jsme s přítelem ho vůbec nemuseli... přišlo nám to šíleně nudné a dlouhé. :/ Jinak co? Moji práci jsem si oblíbila například.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za jakýkoliv komentář, všech ohlasů si moc vážím :)

HLEDÁŠ NĚCO?

Blog archive